Lödder

Idag har jag och valda delar av släkten utfört löddertest av Dove Visable Care. Det gick till så att man tog vatten och duschkräm - dels Dove och dels en annan sort man hade hemma - i ett glas och sedan skakade man utav bara sjutton tills man arbetat upp ett rejält skum. Däri la man sedan ett lätt föremål - i vårt fall 2 röda hårsnoddar i respektive glas och lät det stå i en timme. Snabbt började skummet från den andra duschtvålen vi hade hemma lösa upp sig och bli vatten allt medan snodden sjönk ner till brotten. O dove-glaset såg skummet ännu efter 1 timme helt opåverkat ut utan var fortfarande kompakt och löddrigt. Snodden hade sjunk något men var ännu ej nere på botten.

Slutsats: Löddret varar verkligen - man kan tvåla in sig rejält med det utan att det försvinner.

Reflektion: Vem behöver lödder som varar en timme .... jag menar man tvålar ju in sig ganska fort och sköljer sedan av sig....


Till  vänster Dove efter 1 timme skummigt värre
Till höger: Annan duschkräm inte alls så löddrigt längre


Purina ONE kattmat

Nu ska vår katt få agera talesman för för Buzzador - Stonewall Jacksson ska nämligen få testa kattmat. Purina ONE kattmat. Purina One innehåller ingredienser med hög kvalitet, som ger din katt all näring den behöver. Vi ska låta vår katt provsmaka Purina ONE och berätta sedan för vänner och bekanta med katt om produkten och passa även på att dela ut prover. Nästa vecka kommer proverna :) och mer information

Skumt test

Slutligen tvättar jag för tillfället ena benet med Dove Visable care, det andra inte. För att se om huden blir så mjukt som det sägs. Nu duschar jag inte varje dag utan oftast varannan men det ska väl fungera ändå .. får väl ta synbar / kännbar skillnad på 14 dagar ist. för på 7.

Startstatusen är torra, nästan vitfnasiga vinterben.

Förpackningen är riktigt snygg. Det jag inte gillar är att öppningen är nedåt. Praktiskt på sätt och vis då det rinner nedåt men det känns ändå fel när jag ska ta tvålen ialla fall.

Tvålen / tvätt krämen har en supergod doft, står och luktar på den en lååång stund innan jag tvålar in benet. Konsistensen är lite konstig tycker jag .. känns som en ganska kompakt hårinpackning snarare än ngt som ska göra mig ren. Jag tvålar in benet men har svårt att arbeta upp ngt ordentligt skum, det glider mest omkring på det blöta benet. När jag testar att ta lite i händerna går det dock lätt att arbeta upp en härligt skum. Jag är dock ännu ej övertygad om den beryktade skumeffekten. Ska göra skumtest ngn dag med ngr andra för att se efter.

Resultat efter 1 användning .. kanske kanske lite mindre vitfnasig på testbenet. Får återkomma om 14 dagar :)Svårinlöddrat ben


Äpple päron och banan

M 8 månader har nu provat både Äpple / päronpuré och Äpple/banan. Och kommer med följande omdöme:

Design: M har ingen åsikt men hennes mamma tycker att det känns kul med ngt annat än de traditionella glasburkarna. Viss tveksamhet finns kring miljövänligheten i att ha en platsförpackning och sedan kartongonslag ... Men burken funkar utmärkt att återförsluta och använda till t.ex. mat man lagat själv. M gillade ekoljudet av att ropa i den tomma burken ..

Konsistens: Mest slät puré men med inslag av mycket mjuka fruktbitar. Inga problem för M. Snarare såg hon det som positivt att det hände ngt. verkade det som- till skillnad mot andra helt mosiga fruktpuréer

Smak: M älskade äpple/päron och ropade efter med vid båda testtillfällena. Mamman tyckte om att det smakade päron på riktigt och att den inte var så söt utan mer frisk. Banan/äpple var inte riktigt lika poppis utan här lämnades en del av burkens innehåll kvar. Mamman gillade den inte heller lika mycket, den var lite mer krämig och inte lika frisk.Så sammantaget betyg (på 5-gradig skala):
Äpple/päron : Minou 5, Mamma 4,5
Äpple/banan: Minou 3, Mamma 2


Föryngring pågår

Har idag påbörjat operation föryngring. Utmärkt starttillfälle så här i mars med mörka ringar under ögonen av solbrist och åtskilliga nätter med allt för upphackad sömn.

Jag börjar med att reccensera förpackningen som är snygg, stilren och känns lagom lyxig. 4,5 av 5 möjliga i betyg.

Smorde först in hela ansiktet med Anti wrinkle daycreme. Den luktade gott och hade en behaglig och lättutsmord konsistens. Dock tyckte jag att den la sig som en småfet hinna i ansiktet hela dagen. Jag är ju van vid att gå osminkad och inte van vid att ha ngt i ansiktet. Men jag kände mig lite mindre uttrokad det gjorde jag.

Sedan gick jag på runt ögonen med Anti wrinkle eyecreme. Även den luktade gott men sved till i den tunna huden runt ögonen, det gick snabbt över men var ändå lite obehagligt. Här har jag ännu ej märkt ngn förändring.

Slutligen smetade jag på Anti wrinkle concentrate i pannan och i llinjerna mellan näsa och mun. Kanske är den denna kräm som ger den feta hinnan för när jag tänker efter är den mest i pannan och under näsan. Lite kul förpackning i form av tub, så att man inte tar för mycket. Kan ännu inte se om rynkorna är mindre synliga.

En refelktion kring tetstet är - Jösses vilket nedköp för självförtroendet det var att särskåda sitt ansikte så här. Fanns ju massor av rynkor runt ögonen och munnen som jag aldrig förut sett. Och vilket jobb att smörja 2 ggr om dagen med tre cremer. Jag är van vid att tvätta ansiktet med tvål  sisådär varannan var tredje dag ... och har inte haft problem med hyn sedan tonårens finnar. Jag vet att man ska undvika tvål och så men ... ja det funkar ju bra som jag gör det. Känns ganska skonsamt för hyn att mest låta den rå om sig själv.

Jag återkommer om en vecka för vidrare rapport om min föryngringsprocess. Vad tror ni - slutar det med att jag får visa leg på systemet. E sa idag iaf. att hon tyckte att jag var så ung för de andra mammorna var minsann både 40 och 50 år gamla i skolan (jag tycker nog att de flesta är ungefär som jag men men jag sa inte emot)

Här kommer en HEMSK bild tagen före första smörjningen

NaturNes

En tredje produkt jag just nu testar .. eller rättare sagt yngsta dottern testar är
Nestlés NaturNes efterrätter i två smaker äpple/päron och äpple/banan.

Natur nes är ett nytt koncept med rena smaker och ångkokning som bevarar matens naturliga egenskaper och med ingredienser som är odlade utan bekämpningsmedel.

Hitills har vi hunnit lämna varuprov och berätta om kampanjen för 3 barn, en 5-månaders som väl får mosa bitarna (han spottade ut vid smaktillfället), en 9-månaders och en 1åring. Men vi ska lämna till och berätta för föräldragruppen också inom kort.


L'Oreal Youth Code

Jag fick idag ett paket med L'Oreal Youth Code. Tänk ändå att man blivit så till åren kommen att man anses vara rätt för antirynkcrem!Paketet bestod av 3 produkter
- Anti wrinkle daycreme.
Ska efter 1 timme göra att huden känns utslätad återfuktad och uppfriskad. Efter 1 vecka ansiktsdragen ser utvilade ut och hudtonen strålande coh efter 1 månad ska rynkorna vara synligt reducerade

- Anti wrinkle eyecreme.
Ska efter 1 timme göra att huden känns utslätad och återfuktad. Efter 1 vecka ögonpartiet ser mjukare ut och hudtonen full av lyster och efter 1 månad ska rynkorna, mörka ringar och påsar under ögonen vara synligt reducerade

- Anti wrinkle concentrate
Ska efter 1 timme göra att huden känns utslätad återfuktad och rynkor mindre synliga. Efter 1 vecka rynkorna har reducerats och efter 1 månad ska ansiktsdragen se mjukare ut och hudtonen full av lyster och huden synbart slätare

Jag fick också små provapåförpackningar för vänner att bekanta att prova på

Dove VisibleCare

En produkt som jag testar just nu är

 
Dove VisibleCare

Det är en duschkräm som ska ge en fantastiska hudkänsla och ett underbart rikt skum.

Jag har fått en stor flaska till mig själv och en hel hög småflaskor att dela ut till vänner och bekanta så att de får testa. Igår hade vi födelsedagskalas här hemma och då passade jag på att dela ut information och testflaskor till alla 11 vuxna som var med :) Ska bli spännande att se vad de tycker.Jag är en Buzzador

Jag har varit en Buzzador i ett par år. Oftast har det varit glest mellan testtillfällena men nu det senaste har det ramlat in flera kampanjer jag är med i. 

Som Buzzador får du erbjudanden om kampanjer. Om du vill delta och kommer med i kampanjen ska du:
- Själv prova den vara eller tjänst som kampanjen gäller
- Sprida budskapet om produkten/tjänsten genom berätta för dina vänner och diskutera med dem dvs. Buzza.
- Återrapportera genom Blixtrapporter efter alla dina Buzzningar.
- Göra slutrapporten.

 Jag tänkte blogga lite om de test jag just nu håller på med :)


Välkommen till min nya blogg!

Normalt sett bloggar jag på lindal.blogg.se/nystart men den ligger bakom lösenord så jag lockar med mina läsare hit också för att se vilka produkter jag nu testar och som även en del av er får förmånen att prova på!

RSS 2.0