Klok som en ugglaDet har virkats ugglor här och var i olika bloggar och med inspiration av dem knåpade jag ihop några efter eget huvud. En blev ett bokmärke som gavs till en liten pojk som just namngivits tillsammans med en bok. Den andra blev till Emelia som ville ha en råååååsssa. Snabba och roliga och göra men om jag gör fler skall jag markera ögonen tydligare så att de blir mer ugglelika.

Bosse - en katt med glimten i ögatSom present till en liten kille som fyller 1 år om några dagar har jag virkat en busig katt vid namn Bosse.  Han blev inte riktigt som han skulle men ganska söt ändå tycker jag. Och det var ett lagom litet projekt bland alla filtar som påbörjats men inte slutförts.

Mönster kommer från Nekoyama och finns  här

Juni månads pysselbyte - lindisktrasorJag har ju tidigare propagerat för användandet av lindisktrasor i min gamla blogg. Pysselbytet denna månaden var just lindisktrasor som man gjort själv. Jag gjorde en orange och grön, virkad med fasta maskor i 100% lingarn.

Och jag fick en i himlens alla färger i utbyte. :)

Välkommen till min nya blogg!

Jag nystartar bloggarna och lösenordsskyddar min blogg om familjelivet. Vill du kunna se den får du maila birka.lindal@live.com

Mina gamla skapelser finns
här

och

här

RSS 2.0