Purina One

Stonewall Jacksson och 6 andra katter i vår omgivning har fått testa Purina ONE kattmat.  Och samtliga ger den högsta betyg i smak. De tre katter jag själv varit med när de ätit har kastat i sig det som om det vore kattgodis. Och vår egen katt som fick den stora påsen … han ville inte äta sitt vanliga torrfoder när han fick det efter ett par dagar Purina One.

Det är svårt att bedöma nyttigheten och hur bra katten mår av maten på så här kort tid men det verkar bra. Enligt företaget ska katten få en god aptit, bli pigg och energisk, få en hälsosam matsmältning och skinande päls och friska ögon inom loppet av tre veckor. Allt det där har Stonewall Jackson.

Purina One finns i olika varianter för olika katter (innekatter, kastrerade katter, kattungar osv.) och den vi har testat är Adult dvs. vuxen katt som är ute också.

Det är ganska små bitar så det blir inte så mycket som skvätter på golvet runt om skålen så som det kan göra med annat torrfoder.

Förpackningen är snygg, men liten. Men den finns i 2 storlekar.


Slutresultat Loreal YouthCode

Nu har jag ägnat en månad åt föryngring och slutresultatet …. Tja … mjukare hud och lite mindre mörk under ögonen … men rynkorna är lika djupa (måste verkligen skaffa glasögon – det här kisandet hela tiden ger grymma ränder mellan ögonbrynen har jag upptäckt)

Men nu en mer fullständig utvärdering

- Anti wrinkle daycreme.
Ska efter 1 timme göra att huden känns utslätad återfuktad och uppfriskad . Efter 1 vecka ansiktsdragen ser utvilade ut och hudtonen strålande och efter 1 månad ska rynkorna vara synligt reducerade
Resultat: Ja återfuktad utan att bli fet helt klart. Går snabbt in i huden och luktar gott och tar bort torrhet. I övrigt gällande hudton och rynkor … nja.

- Anti wrinkle eyecreme.
Ska efter 1 timme göra att huden känns utslätad och återfuktad. Efter 1 vecka ögonpartiet ser mjukare ut och hudtonen full av lyster och efter 1 månad ska rynkorna, mörka ringar och påsar under ögonen vara synligt reducerade
Resultat: Svider. Varje gång. Men jag är mindre mörk under ögonen det är jag och det är ett rejält vinterproblem jag har. Men om det beror på vårsolen eller krämen låter jag vara osagt. Påsar och rynkor har jag inte så många här så … ingen förändring.

- Anti wrinkle concentrate
Ska efter 1 timme göra att huden känns utslätad återfuktad och rynkor mindre synliga. Efter 1 vecka rynkorna har reducerats och efter 1 månad ska ansiktsdragen se mjukare ut och hudtonen full av lyster och huden synbart slätare
Resultat: lägger som en fet hinna i flera timmar. Gillar vekligen förpackningen som är lätt att applicera på rätt ställen. Men ger inget som helst resultat på rynkorna mellan ögonbrynen trots att den känns som något som skulle vara en dunderkräm

 Sammanfattnig. Mjuk och väldoftande är jag. Men inte slätare. Tror helt enkelt att jag inte är redo för Anti-agingcreme …


Slutresultat Nestlé NatureNes

Nu har vi försett ett 20-tal småttingar med smakportioner av NatureNes fruktpuréer och enligt deras mammor och pappor så har det fallit de allra flesta på läppen. Förpackningen har tilltalat föräldrarna med sin lättförslutenbarhet och att de är utmärkta burkar till annat smått och gott när det ursprungliga innehållet är slut.

Men hur gick det här hemma då? Ja första försöket gick ju hem hos Minou men sedan vet jag inte vad som hände för hon tvärvägrar både banan/äpple och äpple/päron. Jag tror att det är för lite konsistens för att hon ska tycka om det. Hon är ju van vid plockmat som banan, melon, päronbitar … och att då få det kokat med bara ett fåtal små bitar … ja det funkade inte för henne helt enkelt.

Man skulle lämna förslag till andra smaker också – jag tror på jordgubbe. Det borde göra sig utmärkt som ångkokt för att bevara lite av jordgubbens naturliga konsistens.


Slutresultat Dove Visable care

Så har jag testat färdigt Dove Visable care. Under 4 veckor tvättades ena benet med Dove och andra med min vanliga tvål (dvs.. schampoo…) Och ja – det är en påtaglig skillnad. På ena benet är det där lilla stället på knäskålen torr och vit  och på Dove-benet är det inte torrt utan hudfärgat. Så visst återfuktar Dove ingen tvekan om den saken.  När jag särskådar benen kan jag dessutom konstatera att de absolut behöver rakas …. De ser ut som om de skulle tillhöra bergsgetter eller något – men nu är det vår och dags at börja visa upp dem igen så det får bli bot och bättring. Och dove – nu blir det nog på bägge benen i fortsättnigen J


RSS 2.0